Ingyenes GLS kiszállítás, 30 napos pénzvisszafizetési garancia, 365 napos gyártói garancia

Innováció a hatékonyságért

Hasznos tippek allergiásoknak!

Napjainkban rengetegen küzdenek allergiával vagy más néven szénanáthával. Az emberek többsége igyekszik figyelmen kívül hagyni a pollenek, szmogok és egyéb káros anyagok jelenlétét a falak közt, de sajnos idővel súlyosbodhatnak a tünetek és muszáj lesz tenni valamit a nagymértékű szennyezettség ellen.

Magyarországon nagyjából 250 féle gyom pollenje válthatja ki az allergiás tüneteket, és ez a sok pollenféle képes egész évben jelen lenni. A parlagfű például a legelterjedtebb gyomnövény hazánkban, bárhol jól érzi magát és képes két méter magasra is megnőni.

Júliustól-szeptemberig jelen vannak a parlagok, tél végén kora tavasszal viszont a mogyoróvirágzás jelent kihívást az allergiásoknak. Április végén a szálló nyárfaszösz keseríti meg az életünket, ugyanis ez a növény még az egészséges légúttal megáldott embereket is irritálhatja/bosszanthatja. Rátapad az ember ruhájára, függönyére, házi kedvencére. Csomókban söpörjük ki az otthonukból.

Gyógyszerekkel lehetőség van védekezni a pollen okozta tüsszögés, orrfolyás, szemviszketés és egyéb kellemetlen tünetek ellen, de mire a gyógyhatású készítmény beépül a szervezetünkbe és kifejti a hatását, bizonyára eldurvulnak a tünetek.

Lássuk csak részletesebben, hogy hogyan is vehetjük fel a pollenekkel a harcot

Ahogy a mondás is tartja: Ahány ház annyi szokás – mindenki másra esküszik. Sokak nem hisznek a gyógyszeres kezelésekben, inkább az otthoni körülményeiken változtatnak. Például a pollen szezonban sokkal sűrűbben cserélnek ágyneműt, szinte minden nap felmosnak, port törölnek és a függönyöket is többször mossák, így nem hagynak lehetőséget az allergén anyagok jelenlétére a házban. Ruháikat is gyakrabban mossák, és bent a házban kiteregetve szárítják, ezzel sem adva lehetőséget a pollen megtapadására.

Van, aki arra esküszik, hogy minden nap kecsketejet iszik, és a leforrázott parlagfűből készít teát. Ezzel a módszerrel beépítik a szervezetükbe az allergén anyagot, és az immunrendszer egy sajátos védekezést állít elő. Ez a módszer azonban hosszadalmas, és aki hajlamos a fulladásra annak akár veszélyes is lehet.

Páran speciális maszkok hordásával előzik meg a bajt, gyakori kézmosással, gyógyszerekkel vagy injekcióval, de 100%-os védelmet azonban semmi sem nyújt.

A légtisztító készülékek hatékonyan és gyorsan segítenek leküzdeni a kellemetlenségeket. Lézer technikás működésük elpusztítja a falak közt lévő pollen részecskéket, szmogokat és egyéb káros anyagokat, ami egy legyengült légzőrendszerrel rendelkező embernek óriási segítség, ugyanis akinek a szervezete a polleneket nem bírja, sajnos nehezebben tolerálja a többi, levegőben lévő szennyező anyagokat és betegségeket is.

Lépj be az világába!

Technológia, amely eddig csak a kórházak műtőjében létezett!

Hasznos tippek allergiásoknak!

Napjainkban rengetegen küzdenek allergiával vagy más néven szénanáthával. Az emberek többsége igyekszik figyelmen kívül hagyni a pollenek, szmogok és egyéb káros anyagok jelenlétét a falak

Elolvasom »