Ingyenes GLS kiszállítás, 30 napos pénzvisszafizetési garancia, 365 napos gyártói garancia

Innováció a hatékonyságért

Lépj be az világába!

Felmerültek benned kérdések?

Megválaszoltunk néhányat!

általános

Hogyan történik a garanciavállalás?
Minden termékünkre 365 nap garanciát vállalunk.
Ha véletlenül eltörted, csak szedd össze a darabjait és ingyenesen kicseréljük.

Mit jelent a teljes körű gyártói garancia?
Minden termékünkre, 1 év (365 nap) gyártói csere garanciát vállalunk. Ha ezt kevésnek találod, akkor érdemes a rendelésnél + 2 év kiterjesztett garanciát rendelned, amely a készülék mindenkori listaárának 10% -a.

Hogyan küldhetem vissza a terméket?
30 napig élhetsz a visszavásárlási garanciával, ha a terméket eredeti állapotában visszaküldöd a címünkre. A visszavásárlási összeget banki átutalással teljesítjük 3 munkanapon belül.

Hogyan történik a kiszállítás?
Jelenleg a csomagjainkat a GLS szállítja. 24 órán belül összekészítjük a beérkezett megrendeléseket. E-mailben is értesítünk, ha bármi fontos információt szeretnénk megosztani veled. Csomagod a csomagfutárnak történő feladástól számítva 3-5 munkanapon belül kerül kézbesítésre.

Hogyan tudom nyomon követni a csomagomat?
Minden feladott csomaghoz tartozik egy küldeményazonosító és egy link,
amin valós időben követheted nyomon a rendelésed aktuális helyzetét.
Ezt a linket és azonosítót a GLS -től kapod meg emailben, miután átadtuk nekik a csomagod.

Külföldre is van kiszállítás?
Jelenleg csak Magyarországon belül tudjuk kiszállítani a terméket.
Ha esetleg igényed lenne a külföldi szállításra, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

MÜKÖDÉSI MECHANIZMUS:

Mi az a negatív ION technológia?
Köznyelvi elnevezéssel az ionizátor, olyan elektromos berendezés, amely a környező levegőből negatív ionokat állít elő, ezzel semlegesíti a zárt terek levegőjében jelen lévő szennyező részecskéket.

A tiszta vidéki levegő negatív ionkoncentrációja megközelítőleg 2000 ion/cm³. Vízesések közelében ez az érték jóval magasabb, elérheti a 100 000 ion/cm³-t. Zárt helyiségben, lakószobákban azonban ez a szám igen alacsony, mindössze kb. 100 ion/cm³.

A negatív ionok képesek már a 0,01 mikrométer nagyságú részecskéket is megkötni, ezáltal semlegesíteni tudják a levegőben jelen lévő mikroorganizmusokat (vírusokat, baktériumokat), az allergiás tüneteket kiváltó virágporokat, valamint a kellemetlen szagokat okozó részecskéket, porokat. Tudományos kutatásokkal igazolták, hogy a negatív ionok növelik az élő sejtek oxigénmegkötő képességét, továbbá szerepet játszanak az agy szerotonin szintjének szabályozásában.

A fentieken túl a következő főbb hatásokat tapasztalták:
Élénkíti az egész szervezetet, beleértve az idegrendszert, érrendszert, sejteket, nyirokrendszert, javítva azok működését, növelve az életerőt.
Hatására csökken a stressz, enyhül a feszült idegállapot.
Növeli a szellemi aktivitást.
Növeli az éberséget (ezért ajánlott pl. vezetés közben, munkában irodában).
Segíti a vér tisztítását, és a vérben lévő ásványi sók felszívódását.
Javítja a légzésfunkciót.
A fertőzésekkel szembeni ellenállóképesség növekedése.
Valószínűsíthető jótékony hatás az asztmára, szénanáthára és a hörghurutra.

A negatív ION technológia működése:
Az ionizátor zárt légtérben a természetben vízesések környezetében előforduló anionkoncentrációt hozza létre a fent említett eljárások valamelyikével, melynek során oxidionok (O2-) keletkeznek. Az ionkibocsátás mértéke modernebb készülékek esetében 1 000 000 ion/cm³ felüli.

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Ioniz%C3%A1ci%C3%B3s_l%C3%A9gtiszt%C3%ADt%C3%B3_berendez%C3%A9s 

Mi az UV-C technológia?
Az ibolyántúli sugárzás néven is ismert fénykibocsátás, valójában egy elektromágneses sugárzás, amely különböző tartományokra osztható. Megkülönböztetünk különböző hullámhosszúságú tartományokat, amelyek három nagyobb csoportba oszthatók.
1. UV-A
2. UV-B
3. UV-C

UV -C az úgynevezett kis hullámhosszú vagy germicid sugárzás, ami 280 – 100nm közti tartományban található. Az UV-C tartomány az egyik legerősebb sterilizáló, fertőtlenítő, baktériumölő fény. A germicid, azaz baktériumölő kifejezés arra utal, hogy a kórokozók DNS-ében található szomszédos timin molekulákat dimerizálja, amitől a DNS lemásolhatatlanná válik. Jóllehet ez önmagában nem öli meg őket, de kellő számú DNS-sérüléstől szaporodásképtelenné válnak. Vagyis a megfelelő használat és védelem mellett egy rendkívül hatékony eszközt tudhatunk magunkénak a vírusok, baktériumok, ellen.

A UV-C készülékek lámpája által kibocsátott 253,7 nm sugárzás legnagyobb előnye, hogy nem tud kialakulni rezisztencia, vagyis nem tudnak a mikroorganizmusok, vírusok ellenállóvá válni a kezelés ellen. Az UV-C sugárzás minden esetben elpusztítja a leggyakrabban előforduló vírusokat, úgymint az SARS, Influenza, vagy akár a különböző koronavírusokat is

Forrás:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Iboly%C3%A1nt%C3%BAli_sug%C3%A1rz%C3%A1s

Mi a különbség az Ózongenerátor és az UV-C lámpás fertőtlenítések között?
Ózongenerátor használata esetén NEM lehet a helyiségben tartózkodni, mivel az ózon nagy koncentrációban mérgező. A fertőtlenítéshez a kezelendő légteret fel kell tölteni meghatározott koncentrációjú ózonnal, majd ezt a behatási ideig (akár 15-20 percig) állandó koncentráción kell tartani. A kezelést követően az ózont alaposan ki kell szellőztetni a légtérből. Ózonnal csak eseti jelleggel, alkalmanként lehet fertőtleníteni, folyamatosan nem.

Az UV-C légtisztítók (ha a lámpa zárt térben működik), nem mérgező. A folyamatos használatuk az egészségre nem lehet ártalmas. Azt viszont tudni érdemes, hogy az UV-C lámpa kapacitása az üzemidő függvényében folyamatosan csökken, emiatt fél évente ajánlatos az égő cseréje.

Díjmentes tanácsadással segítjük bármely felhasználási helyszín pontos felmérését és javaslatot adunk az üzemeltetésre vonatkozóan. Részletek »

Melyik UV technológiát érdemes választani?
Két fertőtlenítési technológia érhető el a piacon, a V-UV (185nm) és az UV-C (253,7nm). Mi az UV-C technológia használatát javasoljuk, mivel ózonmenetes, ellentétben a V-UV technológiával, amely a szervezetünkre káros ózont bocsát ki.

Díjmentes tanácsadással segítjük bármely felhasználási helyszín pontos felmérését és javaslatot adunk az üzemeltetésre vonatkozóan. Részletek »

Mi az ajánlott üzemidő?
Az autós változatot érdemes csak akkor bekapcsolni, amikor a járműben tartózkodunk, mert annak korlátozott az élettartama/üzem ideje. Minden más készülékinket 0-24 órás üzemmódban lehet/érdemes használni.

Díjmentes tanácsadással segítjük bármely felhasználási helyszín pontos felmérését és javaslatot adunk az üzemeltetésre vonatkozóan. Részletek »

Hogyan működik az UV-C technológia fertőtlenítő hatása?

 Az AirHome szobai és az AirOffice irodai változat az UV-C technológiával működik.

1.A cirkuláltatott beltéri levegő a fotokatalizátor lemezeket érintve halad át a készüléken.

2.A lemezeket UV-C fény világítja meg, melynek hatására a katalizátor lemezek aktiválódnak,
3.A reaktív hidroxil és szuperoxid ionok megsemmisítik a légszennyező anyagokat
(baktériumokat, vírusokat, polleneket és egyéb mikroorganizmusokat),
4.Az ultraibolya sugárzás az UV- reaktorkamrájában roncsolja a mikroorganizmusok DNS-ét és RNS-ét.
5.Az ultraibolya sugárzás után, a tiszta levegő a visszajut a helységbe.
Emberek jelenlétében történő használatra alkalmas.

Díjmentes tanácsadással segítjük bármely felhasználási helyszín pontos felmérését és javaslatot adunk az üzemeltetésre vonatkozóan. Részletek »

Vannak-e biztonsági aggályok az UV-C technológia működésével kapcsolatosan?

Az UV-C technológia, biztonságos csíraölő technológiának tekinthető. Mivel az ultraibolya sugárzás zárt térben történik, ezáltal a szem és a bőr sérülését nem okozhatja. A rendszer működése közben, eleve nem termel ózont. Emberek jelenlétében történő használatra alkalmas.

ÜZEMELTETÉS:

Hogyan érdemes ideális légtisztítót választani?
A helység, ahol használni akarod, annak tudnod kell az alapterületét, és azt be kell szorozni a belmagassággal. Pl.: Egy 20 m2 -es helység a hazai átlagos belmagassággal számolva. 20 m2 x 2,6 m = 52 m3.
Minden gyártó és forgalmazó – a m3/óra (CADR) teljesítményt adja meg.

Az általunk forgalmazott készülékek teljesítménye az alábbiak:
AirHome – 30 m3/óra,
Ami azt jelenti, hogy kb. két óra időtartam alatt tud egy 20 m2-es helyiséget tisztítani, de ezt a készüléket folyamatos használatra tervezték és napi 24 órában üzemelhet.
AirOffice – 75 m3/óra
Ami azt jelenti, hogy kb. 3/4 óra alatt tud egy 20 m2 -es helyiséget tisztítani, de itt is érdemes vagy az időkapcsolót használni (1 óra és 3 óra időtartamra), vagy akár egy folyamatos éjszakai üzemmódban használni.

A folyamatos levegő fertőtlenítés szempontjából elsősorban a légzési, illetve „tartózkodási” zónát kell figyelembe venni. Ha példaként veszünk egy 2,6 méter belmagasságú helyiséget, a mennyezethez közeli légtér fertőtlenítésének jelentősége elenyésző.

Nagyobb terek esetén a darabszámok növelésével és a készülékek megfelelő elhelyezésével lehet optimális lefedettséget biztosítani.
Díjmentes tanácsadással segítjük bármely felhasználási helyszín pontos felmérését és javaslatot adunk az üzemeltetésre vonatkozóan. Részletek »

Miért érdemes az optimális teljesítménnyel rendelkezni egy légtisztítónak?
Ha túl nagy kapacitású készüléket vásárolunk, akkor az egyrészt kidobott plusz pénz, másrészt – ha rövid időre is, de nagy kapacitással használjuk, akkor annak semmi értelme. (Csak leviszi a hajunkat a fejünkről az üzemidő alatt.)
Díjmentes tanácsadással segítjük bármely felhasználási helyszín pontos felmérését és javaslatot adunk az üzemeltetésre vonatkozóan. Részletek »

Hova érdemes kihelyezni a légtisztító készüléket?
Az elhelyezésnél figyelembe kell venni a jellemző tartózkodási és a légzési zónát. Ha ez valami miatt nem megoldható, akkor a tartózkodási hely legközelebbi helyére érdemes telepíteni. Mindegyik készülék esetében fontos, hogy a légáramlás ne legyen akadályozva. Semmiképpen ne kerüljön a készülék polcra, sarokba, közvetlenül függöny, bútor, nyitható ablak vagy klímaberendezés mellé.
Díjmentes tanácsadással segítjük bármely felhasználási helyszín pontos felmérését és javaslatot adunk az üzemeltetésre vonatkozóan. Részletek »

Miért érdemes AirLife légtisztítót használni?
Mert a használatuk nagyon egyszerű, valamint hely és energiatakarékos megoldások.
AirCar – Névleges teljesítmény: 1 W alatti,
AirHome – Névleges teljesítmény: 4,5 W,
AirOffice – Névleges teljesítmény: 8 W.
Díjmentes tanácsadással segítjük bármely felhasználási helyszín pontos felmérését és javaslatot adunk az üzemeltetésre vonatkozóan. Részletek »

Mennyi ideig kell üzemeltetni a légtisztítóinkat?
A készülékek folyamatos üzemelésre lettek tervezve, így akár a hét minden napján – 24 órában működhetnek. (Az AirCar autós légtisztítót, csak az autóban tartózkodva érdemes használni.)

A készülékek folyamatos levegőfertőtlenítést végeznek, így a helyiségben jelentkező terhelést képesek már rögtön annak megjelenésekor, hatékonyan kezelni. A levegőfertőtlenítés célja nem a teljes sterilitás (mikroorganizmus-mentes állapot) elérése, hanem az, hogy a helyiségben tartózkodók egészségi állapotához mérten a kórokozók számát folyamatosan kellően alacsony szinten lehessen tartani.
Díjmentes tanácsadással segítjük bármely felhasználási helyszín pontos felmérését és javaslatot adunk az üzemeltetésre vonatkozóan. Részletek »

Mi történik a szellőztetést követően?
Minden szellőztetéssel újra indulnak a légtisztító ciklusok. Emiatt érdemes a folyamatos használatuk.
Díjmentes tanácsadással segítjük bármely felhasználási helyszín pontos felmérését és javaslatot adunk az üzemeltetésre vonatkozóan. Részletek »